Naar overzicht

Afwisselend programma en enthousiaste deelnemers tijdens Platform Academie 19 maart in Scherpenzeel

Wij kijken terug op een geslaagde Platform Academie op 19 maart in Scherpenzeel. Het stralende weer, de enthousiaste deelnemers en het afwisselende programma maakten het tot een aangename middag. Marco van Gastel, Regisseur Riolering, Water & Wegen van de gemeente Scherpenzeel, nam ons mee op excursie langs alle boeiende projecten. Hij vertelde de trainees, stagiaires en collega-rioolwerkers van andere gemeenten meer over de uitdagingen en opgaven in het werkpakket voor water en klimaat.

Er werd ingezoomd op de samenwerking in de aanpak van de Openbare Ruimte en er werd dieper ingegaan op nieuwe gebiedsontwikkelingen. Ook de omgang en de samenwerking met de bewoners en de lokale politiek spelen een belangrijke rol in zijn werk. Waterschap Vallei en Veluwe was ook aanwezig en heeft kort iets vertelt over het beekherstel en de aanpak van het landelijk gebied.

Video
Er is deze middag een video gemaakt ter promotie van het traineeship, die tevens een inkijkje geeft in het vakgebied. Bekijk het vooral even, het geeft gelijk een mooie indruk van de middag!