Platform Academie

Samen leren in onze regio

De Platform Academie is een initiatief van het PWVE. Het doel van de Academie is om (jonge) professionals, trainees en stagiaires kennis te laten maken met de vele aspecten van het vakgebied van water, riolering en klimaat adaptatie in onze regio.
De Academie biedt je een inkijk bij de Platform-gemeenten en het Waterschap, brengt je in contact met veel verschillende collega’s, managers en bestuurders en neemt je mee naar de meest uiteenlopende plekken in ons verzorgingsgebied, met een diversiteit aan opgaven en werkzaamheden.

Voor en met leden

De Academie activiteiten worden georganiseerd voor de medewerkers, stagiars en trainees die werkzaam zijn bij de leden van Platform Water Vallei en Eem.

Modules

In de Platform Academie bieden we verschillende modules aan gespreid in het jaar. De modules zijn praktisch en verdiepend. Door de combinatie met een praktijkbezoek bij een van de aangesloten leden is het programma altijd actief, inspirerend en verbindend. Meer informatie over de modules kun je vinden in het module overzicht.

Vragen

Heb je een vraag over de Platform Academie? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met José Lieferink

Module overzicht